nina-ved-vandet-bleget2

Har du lyst til at læse mere om mig, så tryk her. Har du lyst til at læse en længere version så tryk her

  • Det handler om samspil og relationer.
  • Det handler om optimering af livsglæde gennem bevægelse.
  • Det handler om opmærksomhed, villighed og commitment.
  • Det handler om nærvær, accept og omsorg.
  • Det handler om embodiement, integration og integretet.
  • Det handler om gnist, begejstring og udfoldelse af potentialer.
  • Det handler om at leve livet bevidst, intenst og givende.
  • Det handler om tilfredshed, glæde og energi.
  • Det handler om kærlighed til livet.
  • Det handler om livet.

Menneskelige relationer, samspil, samarbejde og kommunikation har altid interesseret mig. Det er et uudtømmeligt emne, som jeg har en evig appetit på at udfolde. Derfor har jeg også et “hav” af uddannelser inden for området.


Det der motiverer mig er viden om, at optimering af livsglæde, motivation og kreativt skabende fællesskaber bidrager til en verden, hvor vi drager omsorg for både os selv, en anden, grupper og det store hele, som vi er en del af.

Gennem mere end 30 års erfaring, både som terapeut, underviser og menneske, har jeg fundet at min vej ind til livsglæde, motivation og følelsen af frihed og fællesskaber går gennem kroppen.

Jeg udbyder kurser, forløb, event, woorkshop o.s.v. hvor vi udforsker, udvider, udformer, undersøger, integrerer sider af os selv. Det sker gennem dans, bevægelse, meditation, mindfullness, at være kreative legende.

Jeg tilbyder også A.L.T.-ansigtsmassage (Uddannet 2004), en metode til at gøre ansigtsudtryk mere levende, udtryksfuldt og hamonisk.


Jeg har 17+ års erfaring indenfor meditation og bevægelse. Gennem disse år er jeg oplært og trænet af bl.a.

5Rhythms: Gabrielle Roth, Jonathan Horan, Andrea Juhan, Alain Allard og Andrew Holmes  www.5Rhythms.com

Richard Moss, “The power of awareness”, Det åbne hjerte, nærvær, bevidsthed, opmærksomhed og transformation www.RichardMoss.com

Arawana Hayashi, “True move”, autentiske bevægelser, meditation og presencing www.arawanahayashi.com