Tilmelding til nyhedsbrev
MA “Hinsides sindet – før ordet” – Advance bevægelsesmeditation.

/, Forløb, MA - Det tomme rum, Nyhed/MA “Hinsides sindet – før ordet” – Advance bevægelsesmeditation.

MA “Hinsides sindet – før ordet” – Advance bevægelsesmeditation.

I vores travle liv, er det let at føler, at der er ikke tid nok til at gøre alt korrekt eller ordentligt. Måske føles det som om, der er for meget rod, og det sker ikke fordi du har for mange ting, det er snare fordi du ikke har nok MA.

MA, er et mellemrum i tid  og gøren, en pause. En meget vigtig ting for os, selvom vi måske paradoksalt nok kalde det, at lave ingenting, at pause, for nytteløs beskæftigelse eller spild af tid.


Uanset hvor lidt tid vi kan bruge på en opgave, må opgaven have en bevidst begyndelse og en bevidst ende. Det giver en pause mellem hver “opgave”, et åndedræt til at erfare en afslutning og en åbning mod en ny begyndelse, mod det næste. Denne pause er vigtig, omend kort. Uden pausen går vores tid, fyldt med den ene ting der afløser den anden, ligesom en essay med en masse ord – uden hele sætninger, afsnit, kommaer og punktummer. Hvis vi kontinuerligt indoptager informationer, når vi aldrig til at høste frugten af det vi lige har gjort. Vi når aldrig at nyde rummet mellem det ene og det andet. Rummet hvor fred, lykke og glæde kan opstå, fordi vi oplever en fuldbyrdethed.

Livet bliver da som en lang sætning. hvor det ene ord afløser det andet. Og dog er det I pausen mellem ordene at vi forstår ordet. Det er i pausen meningen forståes. Det åndedræt af tomhed, ikke gøren, ikke indtage. Det giver en begyndelse, midte og afslutning. I afslutningen ligger åbningen mod en ny begyndelse.


MA er den formålsfulde pause I en tale, som giver ordene betydning. MA er den tid af stilhed vi alle har brug for, for at opleve vores travel liv som meningsfyldt. MA er det der skaber den tryghed, vi alle har brug for for, så vi kan give plads til vores tanker . Give plads til at de kan eksisterer ordentligt.

Det giver trivsel. At tage sig af  hele sig selv. Så vi kan agerer istedet for at reagere. Så vi kan finde os selv istedet for at søge at finde et billed gennem andre.

Hvis du har lyst til at udforske pausen, rummet mellem, er MA “hinsides sindet – før ordet” noget for dig. Du vil opnå en udvidelse af rum inden i, en følelse af afslapning og forløsning i dit nervesystem. Du vil opnå en kropslig erfaring af pause og lærer hvordan du kan bruge det i dit hverdagsliv. Du vil opnå at det giver dig ro, skaber mening og sammenhæng, glæde og livskvalitet.


Forløbet er en udvidet meditationspraksis med fokus på åndedræt, bevidst nærvær og opmærksomhed gennem kroppen, i bevægelse og pausen mellem. En udvidelse af pause til at forme det formløse. Feltet af det der ikke er synligt men er aktivt i det sociale felt.


Datoer: Du kan tilmelde dig enten en, flere eller alle Søndage.  Søndag d. 22. januar, Søndag d. 19. februar, Søndag d. 20. marts, Søndag d. 23. april, Søndag d. 21. maj og Søndag d. 25. juni. 2017

Tid: 10:00-13:00

Sted: Studio Flow, Bagergade 16, 5700 Svendborg.

Pris: Tilmelding og betaling 1 månede før : 230 kr. pr. Søndag. Tilmelding og betaling derefter : 300 kr. pr. søndag. OBS Hvis du tilmelder dig og betaler alle 6 søndage før d. 22. december er prisen: 1.200 kr.

Medbring: Tøj til at bevæge dig i og gerne i flere lag, så du kan justerer dig i forhold til din kropstemperatur samt en vandflaske.

Tilmelding: Du tilmelder dig forløbet ved at overføre indbetaling til konto ……………..

Kontakt: Hvis du har spørgsmål eller andet er du meget velkommen til at kontakte mig her

By | november 21st, 2016|Blogindlæg, Forløb, MA - Det tomme rum, Nyhed|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment