Vi får sundhedstjek ved lægen, service eftersyn af bilen ved mekanikeren og efterset tænderne ved tandlægen, men hvornår har du sidst lavet et ”eftersyn og justering” af dine indre værdier, din hverdag, dine intentioner, dine drømme, din glæde og livskvalitet?

Hvornår har du sidst tjekket om de stemmer overens med hinanden og om det stemmer overens med din hverdag?

Kunne du tænke dig at ”tune” din hverdag så den bliver mere givende og ”up-to-date” med den du er ?


Måske du syntes dagligdagen er blevet lidt ”tam” eller at du er ”gået lidt i stå” og at du har lyst til fornyelse, uden at det er helt klart, hvad det skal være, – og uden det er helt klart, hvad du gerne vil. Måske har du en drøm, en vision, noget du gerne vil – men der sker bare ikke mere. Måske du ønsker mere glæde og livskvalitet. Eller måske du syntes der er sket meget og du har lyst til at kigge dit liv efter i “sømmene”.

Så er her muligheden for, at forære dig selv en julegave. Et eftersyn og justering så dine handlinger bliver autentiske og synkrone med dine ønsker om, hvordan du vil være i verden.


“Livskvalitet – Dit liv” er et forløb der giver dig en større bevidsthed om dine indre værdier, drømme og visioner -og viser dig hvordan du kan få mere af det ind i dit liv –ind i din hverdag, så du optimerer glæde og livskvalitet.


 


Gennem forløbet, 3 lørdage  over 3 måneder, vil  du øge din bevidsthed, din opmærksomhed, dit nærvær, og dit fokus. Du vil blive “tunet” ind på at styrke synkronicitet og samstemmigheden af din krop sind og sjæl, baseret på en opdatering og justering af hvad du ønsker at være og gøre i dit liv.


Præcis som en navigator har brug for fakta, må du vide hvor du er og hvor du gerne vil hen, for at finde vejen.

Startsted er i din krop og din vej ligger i dine bevægelser. Det ligger i hvordan og i hvilken retning du bevæger dig.

Din krop vil vise dig vejen og vise dig hvor du bremser eller hæmmer dig selv og hvordan du kan opløse dette.

  • Det er et forløb hvor vi bruger bevægelser til at åbne for den intuitive visdom. Fra dette rum inviteres du til at tage en “snak” med dig selv om hvad du ønsker med dit liv.
  • Det er et forløb der er bygget op om elementer fra forandringspsykologien og forandringspædagogikken.
  • Det er et forløb der er helheds orienteret og som synliggøre feltet af intuitiv visdom, hjertets visdom. Forløbet invitere dig til at åbne sindet, hjertet og viljen til at leve et mere fuldt og autentisk liv og dermed mere fyldt med livsglæde. Det tjener hele dit liv, både privat, professionelt og socialt de grupper og systemer du er en del af.
  • Det er et forløb med fokus og opmærksomhed på, hvad dit hjerte synger efter. Hvad er det din sjæl ønsker, eller formuleret anderledes: hvad er dit formål her i livet… dit højeste formål og hvordan kan du få mere af det ind i din daglige gøren og væren, så dit liv fyldes med mere af det der giver livsglæde og “appetit”.
  • Det er Dit liv.

Indhold:

  1. lørdag: Åbne sindet og kigge ud af vinduet. Du vil arbejde med fakta som de er i dit liv lige nu. De drømme du har og hvad der er i din dagligdag lige nu som spænder ben for dig. Her skal det ingen hemmelighed være, at det hele er i dig. Som en paraply hænger overbevisninger og erfaringer fra fortiden som trigger dig i til enten at bevæge dig eller blive. Denne lørdag arbejdes med at åbne sanserne til at se hvad der er faktuelt i dit liv og hvordan det former din hverdag. At åbne vinduet til bevidst nærvær og anerkendelse af det der er.

  2. Lørdag: Denne lørdag fortsætter med fokus på nærvær og anerkendelse af det der er. Med dette som afsæt udvides bevidstheden til åbningen : At være modtagelig for mulighedernes landskab. Du guides gennem en proces der tydeligt viser dig hvad det er du egentlig ønsker, hvad der giver mening til det du gør eller ønsker at gøre: Dine sande værdier og formål. Du finder de frø, de potentielle muligheder for livsglæde, der allerede er tilstede i dit liv og finde måder at få det til at formere sig så det fylder endnu mere i dit liv.

  3. Lørdag: At leve livet. Denne lørdag arbejdes med fokus på, at forblive åben og modtagelig for det der viser sig i dit hverdagsliv. At arbejde med feedback og fleksibilitet således at du er i stand til kontinuerligt at anerkende det der er, at “se” det der faktuelt er og bevidst justerer, og fintune dit liv så du forblive flydende og åben i hjertet, samtidig med du lever dit liv ud fra dine kerneværdier. Dermed opnår du mere glæde og tilfredshed i hverdagslivet.

Mellem de lørdage vi mødes vil du skulle bruge lidt tid, optimalt 5-30 min hver dag, til bevidst at fastholde og understøtte dit fokus på optimering af din livsglæde og kvalitet.

Derfor er det også vigtigt, når du vælger at følge dette forløb, at du finder det sted i dig der siger “ja, det her vil jeg”. Med det ja, forpligter du dig selv bevidst, til denne proces der handler om dig og din livsglæde.


Forløbet er bygget op omkring Autentiske bevægelser og indeholder mindfullness og bevægelsesmeditation. Der indgår elementer fra 5Rhythms, Social Presencing Theatre, Teori-U og Richard Moss ” Autentisk ledelse fra hjertet”

Med musik, bevægelsesmeditation, mindfulness teknikker, visualisering og specifik guidende spørgsmål, kommer det der virkeligt betyder noget for dig, i fokus. Og vil give dig en måde at være i verden på, som højner din livsglæde og livskvalitet.

Det er dit liv.


Datoer: Lørdag d. 21. januar, Lørdag d. 18. februar, Lørdag d. 18. marts. 2017

Tid: 10:00-17:00

Sted: Studio Flow, Bagergade 16, 5700 Svendborg.

Pris: Tilmelding og betaling før 21. december 2016: 2.000 kr. Tilmelding og betaling efter 21. december 2016: 2.400 kr.

Medbring: Tøj til at bevæge dig i og gerne i flere lag, så du kan justerer dig i forhold til din kropstemperatur. Da vi bevæger os og du formentlig vil svede, så medbring gerne ekstra tøj samt en drikkedunk. Vi bevæger os uden fodtøj og strømper. Der er mulighed for at spise medbragt mad i Studio Flow og der er mulighed for at du kan købe mad i nærområdet.

Tilmelding Du tilmelder dig forløbet her

eller ved at indbetale på mobilPay 41 41 28 82 ( husk at skrive navn og forløb)

Kontakt:Hvis du har spørgsmål eller andet er du meget velkommen til at kontakte mig her