“Dit Liv Kalder”

 – Et forløb over 3 weekender

Drømmer du om et liv med mere glæde, tilfredshed, mere passion, gnist og motivation? Drømmer du om at vågne om morgenen, fyldt med glæde og modtagelighed for den nye dag der folder sig ud? Drømmer du om at være i fællesskaber der deler de samme værdier og intentioner som dig?

– og ved du:

  • Hvad vil skabe mere livsglæde for dig?
  • Hvad der er din passion?
  • Hvordan du motiveres?
  • Hvordan du committer dig til det?

Både hvis du ved det med et tydeligt JA, eller det er et lidt tøvende JJAAAHH, eller du har glemt det så kunne dette forløb være noget for dig.


Forløbet styrker din motivation, din commitment og villighed til at sætte fokus på det der får dit hjerte til at synge, din sjæl til at blomstre og fylde din hverdag med livsglæde og nærende betydningsfulde fællesskaber.

Det handler om

  • Livsglæde, passion, motivation  og livsglæde.

At stille sig selv spørgsmål, åbner sindet, hjertet og viljen til at være opmærksom på hvad der  har værdi. Hvad der har betydning – hvad der virkeligt betyder noget for èn og om det er spejlet ud i livet, så det der er vigtigst også er det der er mærkbart og synligt. At det er det der har priotet og fokus. Den vej vi vælger at gå

At sætte bevidst fokus og opmærksomhed på alle livsområder og finde veje, muligheder, åbninger til at blive den bedste version af den højeste intention du nogensinde har haft om dig selv. Det der får dig til at “gløde”.

Det giver livsglæde når vi bevidst sætte fokus på det der har værdi i livet. Det giver indsigt og evalueringer om hvordan du lever dit liv og om det liv du lever er et udtryk for dit autentiske selv, det liv du virkelig ønsker.

At lytte ind og åbne op for den højeste intention, det du oplever som dit formål med dit liv, er at åbne for det intuitive.

At reflektere og bevæge sig med åbent sind, åbent hjerte og åben vilje, gør at du lever dit liv mere autentisk og oplever glæde mening og fylde i dit liv.


Gennem et forløb på 3 weekender guides du ind i din egen intuitive viden om dit formål med dit liv. Mellem hver weekend er der øvelser, der hjælper dig til at  styrke dit forhold til det der virkeligt betyder noget.  Det der giver glæde, energi og formål.

Et forløb der styrker dig i at leve dit liv fra dit autentiske intuitive selv.

At skabe klarhed over: Hvad er dit ønske med dit liv og hvordan skaber du det? Hvordan lever du dit liv fra dit autentiske selv.

Større bevidsthed på det der virkeligt betyder noget, værdier, drømme og visioner. Det der motivere dig, giver dig glæde og energi.

Du får redskaber, der åbner dit sind dit hjerte og din vilje til at gå dybere ind i din intuitive verden. Til at se, sanse, slippe, åbne op, udforske, skabe og udfolde det du brænder for.

Gennem forløbet bruges forskellige øvelser og kreative bevægelser som åbner din egen viden, din egen visdom, din egen autensitet og intuitive guidning til at starte bevægelsen hen mod et liv der er mere dig.

Du arbejder med det der er på vej ud og det der er på vej ind i dit liv. Hvordan du holder fokus på det der virkeligt betyder noget for dig og hvordan du bære det videre ind i dit liv, ind i din hverdag, så du kan få det liv der giver dig mere glæde og kvalitet.


Vi bruger bevægelse, musik, meditation, øvelser og guidet rejser. Du kommer i kontakt med dit autentiske selv og får indsigt i hvad det er du gerne vil videre med i dit liv.

Der vil være små hjemmeopgaver mellem hver gang der styrker dig i dit fokus og din opmærksomhed på det der giver mere livsglæde, det der motiverer dig, det der er din passion og de fællesskaber der eksponerer mere af det du drømmer om. På den måde arbejder du også med at committe dig, at stille skarpt, at justerer dig i din hverdag så du oplever mere livsglæde og styrkende fællesskaber.

 


Start: Oktober 2017

Varighed: 3 weekender med ca. 3 uger imellem.

Tid: lørdag og søndag fra 10-17. Tidspunkterne er ca. tider da der vil være en enkelt gang hvor lørdag strækker sig hen over aftenen.

Pris: 3.500 kr. eksklusiv forplejning og evt. overnatning.

Tilmelding:

Hvis du har lyst til at deltage eller du er interesseret i at deltage men endnu ikke ved om det lige er dig så lad mig det vide og jeg vil kontakte dig når der er nok interesserede til et hold. Først der tilmelder du dig endeligt.

interesseret/tilmelding

 


Har du spørgsmål til forløbet så tøv endelig ikke med at kontakte mig

Kontakt