Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En invitation til dynamisk bevægelsesmeditation, 5Rhythms.

Vi starter med opvarmning. Vækker blidt kroppen og løsner den. Vi inviterer bevægelsen ind i landskabet af uendelige bevægelsesformer.

Med de 5 rytmer føres du gennem wave efter wave, for til sidst at ende i stilhed. Denne særlige tilstand, der opstår når vi har forløst og bevæget tanker, hjertet og kroppen. En tilstand af stilhed som får tiden til at blive integreret med åndedræt, bevægelse og stilhed. 

 


5 Rhythms® dans er en holistisk tilgang til personlig udvikling, der omfatter både de fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige dimensioner. 5Rhythms® er en inspirerende og katalyserende praksis af ekstatisk dans som både er simpel og dybtgående.  5Rhythms®, flowing, staccato, chaos, lyrical og stillness – danner en naturlig kontinuum af bevægelige energi, kaldet en wave, en ‘bølge’. Energi bevæger sig konstant gennem vores krop, vores hjerte og vores liv på forskellige måder; nogen gange frit og nogen gange “stikkende” eller modvilligt. At arbejde direkte med disse livsrytmer frigiver kroppen og hjælper os til at genkende hvor vi bliver låst, så vi kan åbne op og genforene os med kilden til vores energi, vores flow.

Mere om 5Rhythms


Pris: 125 kr. pr. person.

Du kommer formentlig til at svede, så anvend behageligt tøj, du kan svede og bevæge dig i. Mange finder det rart at have “flerelagstøj “ på så det er nemt at justere sig i forhold til kropstemperatur.

Dans barfodet eller i dansesko ( ikke indendørs idræts/sportssko.) – ingen sokker på gulvet.

Kom gerne i godt tid. d.v.s ca. 15-20 min før vi starter. Så har du tid til at “ankomme” og gøre dig klar.

Sidst men ikke mindst, medbring en vandflaske og din nysgerrighed. Det er alt du behøver.