Tilmelding til nyhedsbrev
5Rhythms Svendborg

/, Svendborg/5Rhythms Svendborg
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En invitation til dynamisk bevægelsesmeditation, 5Rhythms.

 

5 Rhythms® dans er en holistisk tilgang til personlig udvikling, der omfatter både de fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige dimensioner. 5Rhythms® er en inspirerende og katalyserende praksis af ekstatisk dans som både er simpel og dybtgående.  5Rhythms®, flowing, staccato, chaos, lyrical og stillness – danner en naturlig kontinuum af bevægelige energi, kaldet en wave, en ‘bølge’. Energi bevæger sig konstant gennem vores krop, vores hjerte og vores liv på forskellige måder; nogen gange frit og nogen gange “stikkende” eller modvilligt. At arbejde direkte med disse livsrytmer frigiver kroppen og hjælper os til at genkende hvor vi bliver låst, så vi kan åbne op og genforene os med kilden til vores energi, vores flow.

Læs mere

Læs mere


Dage: Hver torsdag fra d. 7. september 2017

Tid: 17:00 – 18:30

Sted: Studio Flow, Bagergade 16, 5700 Svendborg.

Pris: 100 kr. pr. gang

Medbring: Tøj til at bevæge dig i og gerne i flere lag, så du kan justerer dig i forhold til din kropstemperatur samt en vandflaske.

Tilmelding: Det er ikke nødvendigt du tilmelder dig. Mød blot op og kom gerne 10 minutter før vi starter.

Kontakt: Hvis du har spørgsmål eller andet er du meget velkommen til

at kontakte mig.

Kontakt

 


P. pladser: Hvis du kommer med bil er der et stort område på Pjentemøllestræde, hvor der er fri parkering. Det er også muligt, hvis du er heldig, at der er P.plads op af Møllergade/ Bagergade.