Tilmelding til nyhedsbrev
5Rhythms® Wave® Gabrielle Roths bevægelses meditation søndag formiddag, Svendborg

//5Rhythms® Wave® Gabrielle Roths bevægelses meditation søndag formiddag, Svendborg
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

 En invitation til dynamisk bevægelsesmeditation, 5Rhythms.

Vi starter med opvarmning. Vækker blidt kroppen og løsner den. Vi inviterer bevægelsen ind i landskabet af uendelige bevægelsesformer.

Med de 5 rytmer føres du gennem wave efter wave, for til sidst at ende i stilhed. Denne særlige tilstand, der opstår når vi har forløst og bevæget tanker, hjertet og kroppen. En tilstand af stilhed som får tiden til at blive integreret med åndedræt, bevægelse og stilhed.

Har du lyst, er der mulighed for en kop te samt kiks/chokolade efter 5Rhythms.

Det sker første gang søndag d. 22. januar fra kl. 10-13 i Studio Flow Svendborg.  Det er nødvendig med tilmelding.


5 Rhythms® dans er en holistisk tilgang til personlig udvikling, der omfatter både de fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige dimensioner. 5Rhythms® er en inspirerende og katalyserende praksis af ekstatisk dans som både er simpel og dybtgående.  5Rhythms®, flowing, staccato, chaos, lyrical og stillness – danner en naturlig kontinuum af bevægelige energi, kaldet en wave, en ‘bølge’. Energi bevæger sig konstant gennem vores krop, vores hjerte og vores liv på forskellige måder; nogen gange frit og nogen gange “stikkende” eller modvilligt. At arbejde direkte med disse livsrytmer frigiver kroppen og hjælper os til at genkende hvor vi bliver låst, så vi kan åbne op og genforene os med kilden til vores energi, vores flow.

Mere om 5Rhythms


OBS: begrænset antal deltager

Antal deltager: min. 10- max. 18 personer

Datoer: Du kan tilmelde dig enten en, flere eller alle Søndage.  Søndag d. 22. januar, Søndag d. 19. februar, Søndag d. 20. marts, Søndag d. 23. april, Søndag d. 21. maj og Søndag d. 25. juni. 2017

Tid: 10:00-13:00

Sted: Studio Flow, Bagergade 16, 5700 Svendborg.

Pris: Tilmelding og betaling 14 dage før : 150 kr. pr. Søndag. Tilmelding og betaling derefter : 200 kr. pr. søndag. Du er tilmeldt ved betaling. OBS. Søndag d. 22 januar er sidste tilmelding til nedsat pris d. 12. januar.

Medbring: Tøj til at bevæge dig i og gerne i flere lag, så du kan justerer dig i forhold til din kropstemperatur samt en vandflaske.

Tilmelding: Du tilmelder dig ved MobilPay : 41 41 28 82 eller indsæt på konto: 6864-0001000705. OBS: Husk navn samt dato du ønsker at deltage.

Kontakt: Hvis du har spørgsmål eller andet er du meget velkommen til at kontakte mig her

P. pladser: Hvis du kommer med bil er der et stort område på Pjentemøllestræde, hvor der er fri parkering. Det er også muligt, hvis du er heldig, at der er P.plads op af Møllergade/ Bagergade.