5Rhythms® Wave®

Gabrielle Roths bevægelses meditation

Der er 5Rhythms Wave i Svendborg, torsdag fra 17:00-18:30 og den 1. tirsdag i måneden i Odense

5Rhythms Wave er en dynamisk bevægelses meditation. Det er en praksis der grounder dig i kroppen. Det engelske ord embodiement, der kan oversættes som “at komme hjem i kroppen” eller blive “integrereret i kroppen” er et af formålene med 5Rhythms Wave.

Tid og sted : Se kalender

Om 5Rhythms

“Dit Liv Kalder”

– Et forløb over 3 weekender

Drømmer du om et liv med mere glæde, tilfredshed, mere passion, gnist og motivation? Drømmer du om at vågne om morgenen, fyldt med glæde og modtagelighed for den nye dag der folder sig ud? Drømmer du om at være i fællesskaber der deler de samme værdier og intentioner som dig?

Læs mere

A.L.T.-ansigtsløftningsteknik®

A.L.T.- ansigtsløftningsmassage er en blid bindevævsmassage der løsner spændinger som har betydning for vores velbefindende og måder at kommunikerer med andre på. Det er ikke de store ansigtsbevægelser, men de fine små, som giver ansigtet mimik og afføder imødekommenhed. Massagens formål er at genskabe ansigtets evne til at give respons. Du får et mere hamonisk, levende ansigtsudtryk med en smukkere glød og et blidere udtryk.

Som en sidegevinst kan man mærke en effekt i hele kroppen, en helt fantastisk oplevelse af ro og afspænding. Nervesystemet afspændes og du finder ro.

Læs mere her