5Rhythms® Wave® Gabrielle Roths bevægelses meditation

5Rhythms Wave

5Rhythms Wave er en dynamisk bevægelses meditation. Det er en praksis der grounder dig i kroppen. Det engelske ord embodiement, der kan oversættes som “at komme hjem i kroppen” eller blive “integrereret i kroppen” er et af formålene med 5Rhythms Wave.

Tid og sted : Se kalender

Læs mere om 5Rhythms

A.L.T.-ansigtsløftningsteknik®

A.L.T.- ansigtsløftningsmassage er en blid bindevævsmassage der løsner spændinger som har betydning for vores velbefindende og måder at kommunikerer med andre på. Det er ikke de store ansigtsbevægelser, men de fine små, som giver ansigtet mimik og afføder imødekommenhed. Massagens formål er at genskabe ansigtets evne til at give respons. Du får et mere hamonisk, levende ansigtsudtryk med en smukkere glød og et blidere udtryk.

Som en sidegevinst kan man mærke en effekt i hele kroppen, en helt fantastisk oplevelse af ro og afspænding. Nervesystemet afspændes og du finder ro.

Læs mere her

 5Rhythms forløb: “Årstidernes rytmer”

Et år er en cyklus der har bevæget sig gennem de 4 årstider. Med dette forløb vil vi bevæge os med de rytmer vi er en naturlig del af. Det er en hyldest til livet hvor vi med rytmerne bevæger os undersøger, udforsker, udvider, omfavner og kropsliggøre de naturlige tilstande der er i hver årstid. I alle årstider findes de 5 rytmer, og dog har hver årstid deres helt særlige “favorit” rytme. Forløbet er en hyldest til livet og en integration af de naturlige rytmer vi er en del af.

Vi danser en gang vinter, forår, sommer og efterår. Uanset om du kan deltage alle 4 gang, nogle enkelte eller en gang er du velkommen.

Det foregår i Balancekunst, Vester Skerning lørdage fra 10:00-14:00.

Læs mere