Det vigtigste redskab i A.L.T.- ansigtbehandling er en speciel bindevævsmassage, der med meget præcise tryk, berøringer og massage på en effektiv måde er i stand til at løsne op for spændinger i huden, bindevævet og musklerne. Til at løsne dybe spændinger anvendes også Kranio-Sakral teknikker mm.

Hver ansigtsbehandling er en dejlig og behagelig oplevelse der giver en dyb afslapning og velvære i hele kroppen.


Et komplet ALT forløb består af seks behandlinger af 50 min. varighed, hvor hver enkelt behandling fokuserer på en særlig del af ansigtet.

Behandlingerne foregår liggende på ryggen på en massagebriks og er utrolig behagelig og afslappende.

A.L.T.-ansigtsløftningsteknik

Løfter og vitaliserer ansigtet. Efterlader et smilende nervesystem.

Hvert eneste øjeblik i vores liv skaber vi, ofte ubevidst, et ansigtsudtryk, som er et samspil mellem alle musklerne i ansigtet. Når vi kigger på et andet menneskes ansigt, sker der automatisk det, at man begynder at spænde de samme muskler i sit eget ansigt, som den anden person holder spændt. Det betyder, at man fremkalder de samme følelser i andre mennesker, som man selv føler -dvs. ansigtet giver respons, når vi kommunikerer med personen. Derfor er ansigtets evne til at give respons, når vi kommuniker med andre, en vigtig faktore i vores samspil og relationer. Er ansigtet stivnet, giver det ikke den rette respons og vi kan opfattes som værende uvenlige eller mangle engagement. Det er ikke de store ansigtsbevægelser, men de fine små, som giver ansigtet mimik og afføder imødekommenhed.


Når et menneske smiler i få sekunder, kan der måles en ændring i deres nerve- og hormonsystem. Disse ændringer beskriver som glæde.

Alle er enige om, at en følelse kan skabe en effekt i kroppen, men forskerne siger også, at det modsatte er tilfældet: at spændinger i kroppen kan omdanne vores følelser. Forskningen giver en logisk forklaring på, hvad så mange af vore klienter oplever: – ved at ændre vore fysiske spændinger i ansigtet, kan vi ændre vores følelsesmæssige tilstande.

Ved et ALT forløb vil man opnå symmetri, balance, og et mere åbent og harmonisk ansigt. ALT er også blevet kaldt “face lift without surgery”, da det har en god opstrammende effekt. Dette har gjort den meget populær blandt folk, som ønsker en “opstrammer”, eller at få udglattet rynkerne, men som ikke har lyst til kirurgi eller indsprøjtninger.


ALT kan løse op for følgende problematikker

 • Asymmetrisk ansigt
 • Slap hud
 • Slappe eller overspændte muskler
 • Kæbespændinger
 • Hovedpine / migræne
 • Søvnproblemer
 • Stress
 • Rynker og linier
 • Arvæv
 • m.m.

ALT-ansigtsbehandlinger kan kombineres på mange forskellige måder afhængig af, hvad dit ønske er.

 • Du kan vælge at tage hele serien på ialt 6 ALT-ansigtsbehandlinger
 • eller du kan vælge ALT-ansigtsbehandlinger til specifikke problematikker f.eks. kæbespændinger, muskelsmerter, arvæv, spændingshovedpine, migræne, “Trætte” øjne, m.m. Her aftaler vi sammen forløbet så du får den ønsket effekt.
 • Du kan også vælge ALT-ansigtsbehandlinger for velværet, afspænding og den dybemeditative tilstand som udløses ved afspænding af bindevævet.

PRIS:

1 behandling  ca 50 min.  kr. 450,00

Ved køb af 6 behandlinger samtidig betaler du for 5 og får den 6. gratis ialt kr. 2.250

Det er også muligt at købe gavekort.


DECEMBER tilbud.

December er en tid med mange forskellige gøremål og en travlhed der er anderledes end årets øvrige måneder.
Giv dig selv eller en du holder af en afstressende før-julegave:
Afstressende og afspændende ALT-ansigtsbehandling 20 min. 200 kr.

Du har også mulighed for at købe et gavekort til at lægge under juletræet.Book tid til behandling på mail: ne@ninnaejlskov.dk eller telefon +45 41412882

Brochure

Læs mere her.

A.L.T. ansigtsløftningsteknik

A.L.T.-ansigtsløftningsteknik Brochure

Har du spørgsmål eller ønsker at booke en tid ?

Så kontakt mig endelig

Du kan skrive til mig her.

Adresse

Klinik Ejlskov, Bøgebjergvej 30 5672 Broby
KLINIKKEN

Tinghusgade 20 C,

5700 Svendborg